Blog

Sinterklaas shopt bij onderwaterhoesje.nl! 

Het is zaterdag 12 november! De dag dat de Sint weer aan komt in Nederland. Dit jaar is Sinterklaas samen met al zijn pieten aangekomen in Maassluis. De haven stond vol met blije gezichten en het was een groot spektakel.

Onderwaterhoesje.nl geeft je 5 tips om een hittegolf te doorstaan!

Het is warm in Nederland, en dat merken we allemaal. Het ijs vliegt de winkels uit en de zwemspullen zijn uitverkocht. Kortom Nederland is vol aan het genieten van het weer. Tropische temperaturen, vaak boven de 30 graden bereikte ons land de afgelopen week. Dat warme weer is allemaal wel leuk en aardig maar, het is voor ons Nederlanders soms moeilijk uit te houden. Daarom geven wij van onderwaterhoesje vijf tips om deze warme hittegolf het best te doorstaan.

1. Plunder de supermarkt leeg.

Het eten uit de supermarkt raakt snel op met dit weer, het is daarom verstandig om vroeg inkopen te doen om de hitte tegen te gaan. Tijdens deze warme temperaturen drinken we bijna twee keer zo veel als voorheen. Sla dus nog voorafgaand aan de hoge temperaturen snel je boodschappen in. Denk aan een zwembad, badkleding en natuurlijk een waterdicht hoesje!

2. Wees op tijd!

Vaak is het in de ochtend nog lekker koel overal, sta dus vroeg op om de dag fris te beginnen. Wees ook op tijd als je een trip gaat maken een attractiepark, zwembad of een bezoek aan het strand. Door vroeg te gaan vermijd je files en drukte op de wegen en op de locatie zelf.

3. Vergeet niet om fijne producten in huis te halen om de hittegolf te doorstaan.

Een hittegolf doorsta je natuurlijk ook door jouw ideale producten aan te schaffen. Denk aan de altijd sappige watermeloen, een verkoelende ventilator, een waterdicht hoesje, een deodorant bus en jouw favoriete strand-outfit. 

4. Gebruik Nederland als waterparadijs.

Nederland is omringd door water en daar moet je tijdens deze temperaturen natuurlijk flink gebruik van maken. Bezoek een van de vele badplaatsen om lekker te zonnen en te zwemmen. Koop een zwemband of luchtmatras om samen met een te relaxen op het water, wat wil je nog meer?

5. Drink en eet voldoende!

Door het warme weer eten en drinken veel mensen onvoldoende. Door de warme temperaturen verliezen we veel vocht en dit vocht moet weer aangevuld worden, drink daarom voldoende om dit op peil te houden. Vergeet niet dat fruit bijvoorbeeld ook veel vocht bevat, neem af en toe een appel, stuk watermeloen of peer om lekker af te koelen. Verder is het belangrijk om voldoende en gezond te eten, door de vele inspanning die je lichaam heeft moet je energie bij tanken door goed en gezond te eten!

Dit artikel is geschreven in juni 2016.


Onderwaterhoesje.nl in een nieuw (winter)jasje.

Het is oktober! De maand waarbij de regen met grote bakken naar beneden dondert en de kruidnoten alweer een maand lang in de supermarkten liggen. Het wordt deze maand sneller donker en dus zitten we al snel met hele familie knus op de bank, een kop warme chocomelk te drinken. Maar het is ook de maand dat onderwaterhoesje.nl een nieuwe website lanceert! Na een geweldige zomer gehad te hebben is het tijd voor iets nieuws. Nieuwe producten, een snellere website en niet te vergeten een nieuw fris uiterlijk. 

Een nieuw Design

Aangezien de oude website alweer een jaar op een lay-out draaide waren wij van mening dat het anders moest. De website moest sneller, overzichtelijker en in een nieuw winters jasje. Al gauw kwamen we in aanraking met een enthousiaste designer welke voor ons vier geweldige banners heeft gemaakt. Ook is er verandering in kleur ontstaan, sinds oktober is onze website zwart en wit waardoor het er veel overzichtelijker op is geworden. Een nieuw logo mag hierbij natuurlijk niet ontbreken en daarom is er gekozen voor een speciaal 3D logo. Ook met onze programmeur hebben we het een en ander doorgesproken, door veel nieuwe ideeën hebben we een compleet nieuwe website gecreëerd met ontzettend veel nieuwe mogelijkheden!

Whats new?


1…. 2…. en daar verschijnt hij al, poeh! Waar je voorheen nog tien seconden moest wachten voordat de pagina tevoorschijn kwam is hij er nu al eerder dan jij met je ogen kan knipperen. Verder bent u in een oogopslag bekend met de hele website door onze nieuw aangebrachte sitemap aan de onderkant van de website. Verder hebben wij de tofste foto’s toegevoegd waardoor de ervaring voor jou als klant nog spectaculairder zal worden! Als laatste is er veel meer overzicht gebracht waardoor jij als klant nog sneller en eenvoudiger kan winkelen.

Nieuwe producten

Feest! Na vele aanvragen naar een waterdicht hoesje voor iPhone 6 Plus en de Samsung Galaxy Note zijn wij in aanraking gekomen met een nieuwe leverancier. Na verschillende testen heeft onderwaterhoesje.nl er voor voor gekozen om beide producten vanaf medio Oktober in ons assortiment op te nemen. Als laatste zijn wij overgestapt op meerdere varianten van onze soft cases, deze zullen nu ook voor iPhone op onze webshop staan. Op het moment hebben we beperkte hoeveelheid beschikbaar, dus wees er snel bij!

Waar wacht je nog op….?

Een nieuwe websites vol met vernieuwingen, een nieuw uiterlijk en nog veel meer! Ik zeg waar wacht je nog op en neem snel een kijkje op de vernieuwde website van www.onderwaterhoesje.nl

Dit artikel is geschreven in oktober 2015. 

LET OP: VAKANTIE

ONDERWATERHOESJE.NL IS OP VAKANTIE! Onderwaterhoesje.nl is van donderdag 13 juli tot en met vrijdag 28 juli op vakantie. Bestellingen in deze periode worden na 28 juli afgehandeld. Excuses voor het ongemak.

Contact

info@onderwaterhoesje.nl
of gebruik de Contact-Pagina.

Like ons