Over ons

OVER ONS
 
Heeft u een vraag over een bepaald onderwerp? Stel hem dan aan onze Klantenservice via de Contactpagina.
Onderwaterhoesje.nl behoort al enkele jaren tot een van de grootste webwinkels in waterdichte telefoonhoesjes. Om uw tevredenheid te waarborgen kunt u 7 dagen per week terecht bij onze klantenservice per e-mail, hier zullen wij zo spoedig mogelijk reageren.
 

Service

Tevreden klanten is waar het om draait bij Onderwaterhoesje.nl. Via onze contactpagina, e-mail of social media komt u gemakkelijk in contact met een medewerker van onze klantenservice. Wij doen er alles aan om al uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent. 
 

Betrouwbaarheid

Naast een goede service streeft Onderwaterhoesje.nl er ook naar om haar klanten onbezorgd online te laten winkelen en via betrouwbare wegen haar producten af te rekenen. Onderwaterhoesje.nl biedt verschillende veilige betalingsmogelijkheden om uw producten af te rekenen. Ook zullen wij vertrouwelijk omgaan met uw klantgegevens en deze nooit doorspelen naar andere partijen. Daarnaast zijn al onze waterdichte hoesjes uitvoerig getest, zodat u er zeker van kan zijn dat u in alle gevallen een kwalitatief product ontvangt. Wanneer dit niet het geval is kunt u uw product altijd binnen veertien dagen zonder reden retour sturen.
 

Een eerlijke prijs en kwaliteit

Bij Onderwaterhoesje.nl kunt u altijd rekenen op een eerlijke prijs. Ons streven is om qua prijs nooit hoger te zitten dan onze concurenten hierdoor zult u nooit te veel betalen. Wij leveren de beste kwaliteit om u als klant tevreden te stellen. Dit doen wij door al onze producten uitvoerig te testen op kwaliteit en functionaliteit, dit zorgt ervoor dat al onze hoesjes voor 100% waterdicht zijn.

Gegevens
 
Postadres
Sebbie Solutions
Meentsestraat 113
6987 CM Giesbeek
 
E-mail: info@onderwaterhoesje.nl
 
Omdat wij een webwinkel zijn kunt u ons niet bezoeken om producten te bestellen of op te halen.
 
Kvk nummer: 65422813
 
 
 
Onderwaterhoesje.nl is een onderdeel van Sebbie Solutions
 
Bankrekening
Bank: KNAB
Rekening nummer: NL70 KNAB 0255 1744 11
Ten name van: Onderwaterhoesje.nl
BIC: KNABNL2H
 
Heeft u een vraag over een bepaald onderwerp? Stel hem dan aan onze Klantenservice via de Contactpagina.

LET OP: VAKANTIE

ONDERWATERHOESJE.NL IS OP VAKANTIE! Onderwaterhoesje.nl is van donderdag 13 juli tot en met vrijdag 28 juli op vakantie. Bestellingen in deze periode worden na 28 juli afgehandeld. Excuses voor het ongemak.

Contact

info@onderwaterhoesje.nl
of gebruik de Contact-Pagina.

Like ons