Retour voorwaarden

14 DAGEN BEDENKTIJD

Klanttevredenheid staat bij Onderwaterhoesje.nl voorop. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, doen we ons uiterste best om alsnog een tevreden klant van u te maken door met een passende oplossing te komen. U kunt uw bestelde producten binnen 14 dagen naar ons terugzenden. U kunt hierbij kiezen voor een vervangend product, of voor teruggave van het aankoopbedrag. Wilt u een product terugsturen? Volg dan het stappenplan hieronder.

De gemaakte verzondkosten voor het versturen van het retourpakket krijgt u terug indien het pakket binnen 14 dagen na de aankomst van uw bestelling is teruggestuurd. 

Stappenplan retourneren en ruilen

In het geval dat u geen Onderwaterhoesje.nl account heeft kunt u retourneren via ons Online formulier Let op: dit is alleen mogelijk als uw retourzending aan de ‘’voorwaarden retourneren’’ voldoet. 

1. Klik hier om naar de retourneringspagina te gaan.
2. Vul het online formulier welke hier te vinden is zo zorgvuldig mogelijk in zodat wij uw retouraanvraag zo spoedig mogelijk kunnen verwerken.   
3. Plaats bij uw retour pakket een briefje met uw naam- en achternaam en uw ordernummer zodat wij weten van wie het retourpakket afkomstig is.
4. De retourzending kan naar onderstaand adres verstuurd worden:
Onderwaterhoesje.nl
Ravellaan 96E
3533JR UTRECHT

5. Zorg ervoor dat uw eigen adres niet meer zichtbaar is op de verzenddoos en dat u de retourzending voldoende frankeert. 

6. U kunt de zending naar ons terugsturen door deze in de brievenbus langs de weg te doen.

7. U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij de retourzending ontvangen hebben. Hierin staan de vervolgstappen weergeven.  
 

Voorwaarden retourneren

De koper draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

-       U retourneert de producten binnen de zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw artikel.
-       Het artikel bevindt zich voor zover redelijkerwijs mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.
 

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de bedenktijd:

-       Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn (bv. krassen).
-       Artikelen waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is.
-       Artikelen waarbij accessoires of onderdelen ontbreken.
 

Nog vragen?

E-mail: Info@onderwaterhoesje.nl of klik hier voor onze contactpagina.

LET OP: VAKANTIE

ONDERWATERHOESJE.NL IS OP VAKANTIE! Onderwaterhoesje.nl is van donderdag 13 juli tot en met vrijdag 28 juli op vakantie. Bestellingen in deze periode worden na 28 juli afgehandeld. Excuses voor het ongemak.

Contact

info@onderwaterhoesje.nl
of gebruik de Contact-Pagina.

Like ons